Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина Сша Украина Сша

За барки и на ноль: на Ровенщине военком и врач ВЛК вымогали огромные взятки с раненых военных

Сейчас читают: 149
ukrainianwall.com

У Рівненській області на хабарі затримали працівника ВЛК і колишнього районного військкома. Посадовці вимагали у двох поранених військовослужбовців 7400 доларів за визнання їх непридатними до служби у ЗСУ.

Тепер затриманим загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з конфіскацією майна. Як повідомили 7 березня у Спеціалізованій прокуратурі Західного регіону, член гарнізонної військово-лікарської комісії одного із медичних закладів регіону та колишній районний військком пропонували двом пораненим у зоні бойових дій військовим посприяти у встановленні відповідного діагнозу та подальшого визнання їх непридатними до служби у ЗСУ за хабар. «Свої послуги із надання одному військовослужбовцю офіційного скерування на проходження лікування у медустанові оцінили у 400 доларів США, а за вирішення питання про звільнення зі служби за станом здоров’я іншого – 7000 доларів США.

Обох підозрюваних затримано під час отримання коштів», – зазначили в прокуратурі. Під час санкціонованих обшуків із помешкань, робочих місць і транспортних засобів фігурантів вилучили майже 5 млн грн різної валюти, чорнові записи, особові справи призовників, копії медичних та інших документів.

Чоловікам повідомили про підозру за ч. 2 ст. 28 та ч. 3 ст. 369-2 ККУ (вимагання і одержання неправомірної вигоди для третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, за попередньою змовою групою осіб).

Читать на ukrainianwall.com
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA