Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина Украина

Кабмін запровадив державне регулювання цін на соціально значущі продукти

Сейчас читают: 139
thepage.ua

Кабінет Міністрів України встановив граничний рівень торгової надбавки на важливі продукти харчування у розмірі 10%. Передбачається, що регулювання буде тимчасовим на період дії карантину.

Відповідну постанову уряд ухвалив на засіданні 12 січня. У пояснювальній записці до постанови сказано, що граничний рівень торгової надбавки у розмірі 10% від оптово-відпускної ціни на період дії карантину встановлюється на такі продукти: гречану крупу, цукор-пісок, пшеничне борошно першого сорту, макаронні вироби вітчизняного виробництва (з борошна першого сорту), пастеризоване молоко жирністю 2,5% (у плівці), курячі яйця категорії С1, курячу тушку та вершкове масло жирністю 72,5%.

Соняшникова олія з України знову пішла вгору й досягла $1400 за тонну Уточнюється, що гранична торгова надбавка встановлюється з урахуванням рекламних, маркетингових та логістичних послуг.

Сюди ж входять інші послуги, пов'язані з реалізацією кінцевого споживача, такі як послуги з підготовки, обробки, упаковки та інші.

Читать на thepage.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA