Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина Сша Тайвань Nikkei DAX Украина Сша Тайвань

Акції в Азії зростають, оскільки інвестори знаходять точку опори наприкінці жорстокого 2022 року

Сейчас читают: 187
bin.ua

Азіатські акції зросли в п'ятницю, оскільки інвестори сподівалися завершити рік на оптимістичній ноті після того, як дані США показали, що агресивна грошово-кредитна політика Федеральної резервної системи послаблює інфляційний тиск, навіть незважаючи на побоювання, що зберігаються з приводу випадків захворювання COVID в Китаї.

Найширший індекс акцій Азіатсько-Тихоокеанського регіону MSCI за межами Японії зріс на 0,71%, але до кінця року має знизитися на 19% - це найгірший показник із 2008 року.

Ф'ючерси показали, що європейські акції навряд чи збережуть оптимізм наприкінці року: ф'ючерси на Eurostoxx 50 впали на 0,16%, ф'ючерси на німецький DAX - на 0,13%, а ф'ючерси на FTSE - на 0,01%.

Ф'ючерси E-mini на S&P 500 знизилися на 0,10%. Інвестори були стурбовані тим, що зусилля центральних банків зі стримування інфляції можуть призвести до уповільнення економічного зростання, в той час як невизначеність щодо того, наскільки швидко економіка Китаю відновиться після скасування заходів контролю COVID, утримувала ринки у пригніченому стані. "Запобігти спаду - непросте завдання", - сказав Вішну Варатан, голова відділу економіки та стратегії Mizuho Bank, зазначивши, що шанси на те, що економіки залишаться неушкодженими внаслідок посилення глобальної політики, високі.

Читать на bin.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA