Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
заражение заявили закрыть

ЄС планує відкрити кордони для вакцинованих туристів

Сейчас читают: 335
bykvu.com

CNN.Після майже року закриття кордонів Європейського Союзу може відкритися в червні для вакцинованих туристів і туристів з країн з низьким рівнем зараження COVID-19.ЄС також хоче пом’якшити кваліфікаційні правила для додавання у свій список безпечних країн, мандрівникам з яких не потрібно проходити вакцинацію або проходити карантин.Офіційні особи сподіваються, що план може бути реалізований до кінця червня, через рік після того, як ЄС закрив свої зовнішні кордони для більшості мандрівників.Цей.

Читать на bykvu.com
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA