Украина місто Суми стартап Украина місто Суми

Стримінговий сервіс Spotify придбав два сервіси: компанія планує працювати над покращенням рекламної аналітики

Сейчас читают: 554
hubs.ua

Стримінговий сервіс Spotify оголосив про придбання двох сервісів для вдосконалення рекламної аналітики — сервіс вимірювання ефективності реклами Podsights і аналітичну платформу Chartable.

Суми угод не розголошуються, про це пише TechCrunch, передає Hubs.ua.В Spotify пояснили, що вимірювання обсягів та ефективності реклами все ще залишаються двома найбільшими невирішеними проблемами для рекламодавців подкастів.

Там сподіваються вирішити цю проблему з придбанням Podsights.Спочатку технологія Podsights буде використовуватися, щоб допомогти рекламодавцям Spotify точніше оцінювати вплив на аудиторію та ефективність реклами в подкастах.«Однак з часом Spotify прагне розширити інструменти вимірювання на інші формати реклами, включаючи аудіорекламу в музиці, відеорекламу та медійну рекламу», — зазначає видання.Podsights має 40 штатних співробітників, і всі вони приєднаються до Spotify — компанія наразі не планує коригувати цю команду.Водночас маркетингові інструменти Chartable допоможуть зібрати максимум даних про аудиторію, щоб власники подкастів краще розуміли своїх слухачів і розвивали бізнес.Після того, як Chartable буде повністю інтегровано в Megaphone, Spotify відмовиться від автономної платформи Chartable.

Однак до цього часу він залишатиметься доступним як для нових, так і для наявних клієнтів-видавців і рекламодавців.Команда сервісу менша, у неї всього 11 співробітників, але Spotify також не планує вносити негайних змін.Нагадаємо, нещодавно назва Spotify була в багатьох заголовках видань протягом останніх тижнів, це пов’язано з ексклюзивним хостингом подкасту Джо Рогана, який, за словами критиків, допомагає поширювати дезінформацію про COVID-19.

Читать на hubs.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA