Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина вакцинація Украина

Від сьогодні люди віком від 60 років можуть витрачати тисячу за вакцинацію на придбання ліків в аптеках

Сейчас читают: 631
itc.ua

Від сьогодні люди старші 60 років в Україні можуть витратити 1000 грн за вакцинацію проти COVID-19, отримані за програмою «єПідтримка» «єПідтримка» — президентська ініціатива з підтримки бізнесу, за якою українці та українки із сертифікатом про повну вакцинацію можуть отримати по 1 000 грн від держави.

Перший этап з виплати допомоги у «Дії» стартував 19 грудня 2021 року, на придбання ліків в аптеках — як онлайн, так і офлайн.

Про це повідомили у Мінцифрі. Постанову, яка розширює дію програми «єПідтримка» на лікарські засоби, уряд ухвалив на засіданні 19 січня.

Відсьогодні вона набула чинності. За умовами ініціативи, за кошти, отримані по программі «єПідтримка», дозволяється купляти виключно лікарські засоби (дозволені для застосування в Україні, як за рецептом лікаря, так і без нього), а не будь-які товари, що реалізуються в аптечних закладах та інтернет-аптеках.

Читать на itc.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA