Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина Сша Nasdaq COMPOSITE Трейдерам Украина Сша

Уолл-стріт завершила напружену сесію 6 вересня в мінусі

Сейчас читают: 699
bin.ua

Основні індекси Уолл-стріт закрилися зниженням у вівторок, першу сесію після свята Дня праці в США та літніх канікул, оскільки трейдери оцінили нові економічні дані в умовах волатильної торгівлі.

Опитування, проведене Інститутом управління поставками, показало, що у серпні сфера послуг США зросла другий місяць поспіль на тлі сильнішого зростання замовлень та зайнятості, тоді як вузькі місця у постачаннях та ціновий тиск ослабли.

Проте дані S&P Global показали, що індекс менеджерів із закупівель у секторі послуг не відповідає попереднім оцінкам за серпень.

Більш сильні, ніж очікувалося, дані про сектор послуг США посилили очікування того, що Федеральна резервна система продовжить підвищувати процентні ставки для стримування інфляції. «ФРС поставила нас у залежність від даних, тому кожну частину інформації, яка виходить, інвестори розглядатимуть не лише на абсолютному рівні, а й намагатимуться зробити висновок, що це означає для зустрічі ФРС», - сказала Керол Шлейф.

Читать на bin.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA