Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина Сша Саудовская Аравия state Texas Общество Украина Сша Саудовская Аравия state Texas

Ціни на нафту знижуються 15 серпня, оскільки Aramco заявляє про готовність збільшити видобуток нафти

Сейчас читают: 415
bin.ua

Ціни на нафту падають другу сесію після того, як голова найбільшого у світі експортера Saudi Aramco заявив, що готовий збільшити видобуток, у той час як видобуток на декількох морських платформах у Мексиканській затоці США відновлюється після короткочасного простою минулого тижня.

Ф'ючерси на нафту марки Brent подешевшали на 27 центів, або 0,3%, до 97,88 долара за барель до 00:34 за Грінвічем після падіння на 1,5% у п'ятницю.

Американська нафта марки West Texas Intermediate торгувалася на рівні 91,87 долара за барель, знизившись на 22 центи, або 0,2% після падіння на 2,4% на попередній сесії.

Saudi Aramco готова збільшити видобуток сирої нафти до максимальної потужності 12 мільйонів барелів на добу (барелів на добу), якщо про це попросить уряд Саудівської Аравії, заявив журналістам у неділю глава компанії Амін Насер. "Ми впевнені у своїй здатності збільшити видобуток до 12 мільйонів барелів на добу в будь-який час, коли виникне необхідність або заклик від уряду або міністерства енергетики збільшити видобуток", - сказав Насер.

Читать на bin.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA