Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина Катар Украина Катар

Женевський автосалон скасовано четвертий рік поспіль, він планує переїхати до Катару

Сейчас читают: 681
thepage.ua

Один із найбільших у світі автосалон у Женеві (Geneva International Motor Show, GIMS), що планувався у 2023 році, скасували.

Це рішення організатори прийняли через пандемію COVID-19 і невизначеність у світовій економіці. «Організатори вирішили зосередитися на плануванні заходу в Досі у 2023 році», — сказав президент організуючого GIMS фонду Моріс Туреттіні.

Спочатку планувалося, що автосалон у 2023 році пройде у два етапи: з 14 по 19 лютого – у Женеві, а у листопаді – у Досі (Катар). «У ці непрості часи багато брендів не в змозі взяти участь у зимовій виставці в Європі», — заявила гендиректор GIMS Сандро Мескіта. «Ми зробили все можливе, щоб провести GIMS 2023 у Женеві у лютому.

Розширений формат заходу та проєкт були дуже добре прийняті. Але зрештою ризики переважили можливості», – додав Туреттіні. Поки планується, що перший Женевський міжнародний автосалон у Катарі відбудеться у листопаді 2023 року в Дохинському виставковому та конференц-центрі (DECC), а також у кількох інших місцях, він «запропонує безліч унікальних та захоплюючих вражень від водіння». «Зараз ми повністю зосереджені на організації GIMS у Досі та з нетерпінням чекаємо на можливість незабаром узгодити дати та формат цього новаторського заходу з нашими партнерами з Qatar Tourism», – заявила Мескіта.

Читать на thepage.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA