Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
технологии люди

У Києві викрили злочинну схему проведення вакцинування

Сейчас читают: 962
368.media

У Києві та Дніпрі викрили злочинну схему проведення вакцинування від Covid-19. Про це повідомляє департамент стратегічних розслідувань Нацполіції.Оперативники  задокументували протиправну «схему» проведення вакцинування, видачу «липових» сертифікатів, а також виготовлення довідок та сертифікатів різних форм, лікарняних листів, консультаційних висновків лікаря щодо наявності протипоказань до вакцинації від Covid-19.Організував «схему» 38-річний житель Києва та залучив як спільників працівників медичних установ.

Вони шукали охочих отримати фіктивні документи та забезпечували реалізацію злочинних намірів. Особам із доступом до бази даних надавали списки людей, яких потрібно внести до інформаційної системи без процедури щеплення.

Подібна діяльність дозволяла фігурантам отримувати більше ніж 250 тис. гривень на місяць. Кошти від «бізнесу» розподіляли між усіма учасниками схеми.Крім того, організатору та одній з фігуранток поліцейські повідомили про підозру за ч.

3 ст. 28, ч. 3 ст. 361 КК (несанкціоноване втручання в роботу інформаційних (автоматизованих), електронних комунікаційних, інформаційно-комунікаційних систем, електронних комунікаційних мереж).

Читать на 368.media
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA