Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина Сша state Texas валюта досье Украина Сша state Texas

Ціни на нафту падають 12 жовтня через зростання долара, у центрі уваги дані щодо інфляції в США

Сейчас читают: 685
bin.ua

Ціни на нафту знижуються третю сесію поспіль у середу, оскільки долар набирає обертів, а інвестори готуються до даних щодо інфляції в США, тоді як ризики глобальної рецесії та посилення обмежень COVID-19 у Китаї викликали побоювання з приводу попиту на пальне.

Ф'ючерси на нафту марки Brent подешевшали на 46 центів, або 0,5%, до 93,83 долара за барель на 04:10 за Грінвічем. Американська нафта марки West Texas Intermediate торгувалася на рівні 88,81 долара за барель, знизившись на 54 центи, або 0,6%.

Обидва орієнтири впали на 2% на попередній сесії. Долар виріс до нового 24-річного максимуму щодо ієни в середу на побоюваннях щодо інфляції та темпів підвищення ставок у США.

Більш сильний долар робить номіновані в доларах товари дорожчими для власників інших валют і, як правило, чинить тиск на нафту та інші ризиковані активи. «Незважаючи на те, що фундаментальні показники передбачають зростання цін на нафту та досить сильне скорочення видобутку в рамках підтримки ОПЕК, будь-який збій у ризикованих активах може продовжувати негативно позначатися на цінах на нафту доти, доки в ризикових активах не сформується деяка подоба дна» , - Заявив Стівен Іннес, керуючий партнер SPI Asset Management.

Читать на bin.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA