Украина Сша вино бренд Украина Сша

Анна Горкун, власниця "46 Parallel Wine Group": Українським вином можна і потрібно пишатися

Сейчас читают: 649
korrespondent.net

Засновники 46 Parallel Wine Group – Анна та Тарас Горкуни – створювали сімейну компанію з ідеєю, що українське вино може і повинно стати предметом гордості.

Анна Горкун розповіла про виробництво вина та особливості його просування на українському та зарубіжних ринках, як компанії вдалося отримати світове визнання і чому українськими винами є привід пишатися.

Всього за два роки існування 46 Parallel Wine Group завоювала понад 73 нагороди, зокрема на міжнародній арені, прославила українські вина на чотирьох континентах, відкрила вина України світу на виставках в Лондоні і Парижі, США і Японії, вивела українські вина в число кращих вин світу.

02.02.2022 компанія відсвяткувала свої 2 роки! – Як виникла ідея створення компанії? – Спочатку була мрія і амбітна мета – створити успішний бізнес, який можна було б передати дітям у спадок.

Читать на korrespondent.net
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA