Сегодня в новостях
Владимир Путин
Владимир Владимирович Путин (род. 7 октября 1952, Ленинград, СССР) — российский государственный и политический деятель, действующий президент Российской Федерации и верховный главнокомандующий Вооружёнными силами Российской Федерации с 7 мая 2012.Ранее занимал должность президента с 31 декабря 1999 по 7 мая 2008, в 1999—2000 и 2008—2012 годах занимал должность председателя правительства Российской Федерации.
Об этом же в других СМИ
Украина Украина

Лондонський район відмовив Китаю у будівництві нового посольства з міркувань безпеки

Сейчас читают: 366
bin.ua

Такий вигляд, за задумом, повинне було б мати майбутнє нове посольство Китаю в Лондоні Боро Тауер-Гамлетс лондонського району Іст-Енд одноголосно відхилило подання Китаю про будівництво нового приміщення посольства у Великій Британії на тій підставі, що це становить загрозу безпеці місцевих жителів.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на CNN. Нове посольство Китаю мало бути зведене на місці історичної ділянки землі в Лондоні під назвою Королівський монетний двір, яка раніше належала королівській родині й містила підприємство з чеканки монет.

Її китайська влада придбала ще у 2018 році за 312 мільйонів доларів. На засіданні ради боро, яка тривала до пізньої ночі четверга, депутати скасували попередній висновок про те, що поданий китайським посольством план будівництва "в цілому відповідає" плану розвитку району.

Причиною такого рішення назвали те, що будівництво становить ризик для безпеки місцевих жителів і перешкоджатиме дорожньому руху в густонаселеній частині східного Лондона, недалеко від фінансового району столиці і в кварталі від Тауерського мосту.

Читать на bin.ua
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA