Україна люди самит Омикрон Україна

59 тысяч больных ежедневно – оптимистический прогноз на февраль: санврач Кузин о новой волне COVID-19

Сейчас читают: 674
for-ua.com

LIGA.Life. розпитала головного санлікаря Ігоря Кузіна, чого очікувати у цю хвилю ковіду, коли вона закінчиться, з якими наслідками та обмеженнями В Україні уже розпочалася нова хвиля коронавірусної хвороби.

За добу, 20 січня, в Україні виявили 20 156 хворих на COVID-19 (днем раніше – 18 479). Найбільше нових пацієнтів – в Івано-Франківській (2427), Львівській (1989) областях та Києві (1552).

У Національній академії наук України прогнозують: через штам омікрон хвиля буде стрімкішою за попередні. За словами Ігоря Кузіна, нового локдауну в країні більше бути не має, правила щодо перетину кордону наразі лишаються незмінними, а нова хвиля омікрону може бути швидкою, але болючою. Скільки людей може захворіти за лютий – Людям уже байдуже до теми ковіду, будьмо реалістами.

Водночас омікрон більш заразний і розпочалася нова хвиля. До чого це може призвести?  – Складне запитання. З одного боку, світові науковці кажуть, що вірус постійно мутуватиме.

Читать на for-ua.com
Сайт koronavirus.center - агрегатор новостей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на новость, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA